• Kwispelen gegarandeerd
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Verzending en bezorging

Hoe werkt gratis bezorging?
Vanaf een een bestelbedrag van €75 wordt je pakketje gratis thuisbezorgd. Is je bestelling onder dit bedrag worden er verzendkosten in rekening gebracht. Binnen Nederland is dat €6,95 en buiten Nederland €9,95.

Kan ik mijn pakketje verzenden naar een PostNL-punt?
Ja. Geef tijdens je bestelling aan dat je je pakketje wilt ophalen bij een PostNL-punt. Kies vervolgens het PostNL-punt bij jou in de buurt. Nadat je je bestelling hebt afgerekend, kan je het na aflevering bij het gekozen PostNL-punt ophalen. Je bestelling ligt voor je klaar tot 7 dagen na de aangegeven ophaaldatum. Als de bestelling niet binnen deze 7 dagen worden afgehaald wordt het automatisch naar ons retour gestuurd. Ons verzoek is daarom om tijdig je bestelling op te halen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij doen ons best je bestelling binnen 2 werkdagen te versturen (indien op voorraad). Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Als je bestelling is verstuurd kan je de bestelling volgen via de ontvangen track & trace link.

Met welke pakketdienst versturen jullie?
Wij versturen op dit moment alleen met PostNL. PostNL heeft een zeer uitgebreid internationaal netwerk en ook een zeer groot netwerk aan PostNL-punten. Mocht je niet thuis zijn dan kun je het de volgende dag altijd ophalen bij bij een PostNL-punt dicht bij je in de buurt.

Verzenden jullie ook buiten Nederland?
Ja, naast verzending binnen Nederland versturen wij ook naar België en Duitsland. De verzendkosten buiten Nederland bedragen €9,95 en vanaf een bestelbedrag van €75 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn bestelling vandaag ontvangen?
Nee. Het is momenteel niet mogelijk om je pakketje nog dezelfde dag te ontvangen.

Kan ik mijn pakket ook ophalen?
Nee. Wij hebben op dit moment nog geen fysieke winkel. Het is daarom alleen mogelijk om je bestelling te versturen.