Het begon allemaal met een schattige, onweerstaanbare bal van bont - ook wel bekend als Momo de Mopshond. Vanaf de allereerste snuiven, snuiven en likken aan onze gezichten wisten we dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn. We wilden alleen het allerbeste voor haar - en haar een geweldige hondenmand geven was een essentiële eerste stap. 

We wisten dat het mogelijk was om het beter te doen, en elke dag thuiskomen bij Momo was de motivatie die we nodig hadden om ons eigen bedrijf te starten. Sindsdien heeft P.L.A.Y. is uitgegroeid tot een imperium van producten en accessoires voor huisdieren die echt voldoen aan de behoeften van moderne ouders van huisdieren. Met een digitaal bereik van meer dan 2 miljoen dierenliefhebbers en retailers op meer dan 1.600 locaties in Noord-Amerika en 40 landen wereldwijd, streven we er altijd naar om de volgende beste dingen voor onze huisdieren te creëren. Diezelfde geest om nooit genoegen te nemen met minder als het om onze eigen hond gaat, inspireert alles wat we hier bij P.L.A.Y. doen. Daarom zijn we na 10 jaar werken nog steeds gefocust op de essentie! Betere bedden. Productie van hogere kwaliteit. Geweldige ontwerpen. Milieuvriendelijke materialen. Allemaal tegen een redelijke prijs. Het klinkt misschien als veel werk, maar voor ons voelt het eerlijk gezegd als P.L.A.Y.

P.L.A.Y Speelgoed

Upgrade de speelgoedcollectie van uw hond met onze fantastische knuffels! Ze zullen hun poten niet van deze piepende, interactieve en duurzame ontwerpen kunnen houden :)

Wasbaar in de wasmachine.