ZippyPaws

ZippyPaws is enorm populair onder honden en hun baasjes, hieronder kun je leven waarom

 

Uniek ontwerp

Elk van onze personages is liefdevol met de hand getekend en tot leven gebracht door de beste kwaliteitsmaterialen te gebruiken en zijn met zorg genaaid.

 

Exclusieve Geluidsmakers

We weten dat honden gek worden van piepers, dus we hebben geprobeerd de onze beter en leuker te maken!

De 'Squeaker Engineer' van ZippyPaws heeft de Jiggler en Crescent piepers gemaakt voor meer manieren om te piepen!

Probeer een ZippyPaws-speeltje en ontdek waarom we de slogan "een piepende goede tijd" hebben verdiend!

 

Duurzaam speelgoed en kwaliteitscontrole

ZippyPaws legt de grootste nadruk op duurzaamheid. We werken nauw samen met onze fabrieken om ervoor te zorgen dat onze stof, stiksels en piepers van de hoogste kwaliteit zijn. We hebben allemaal honden, dus we weten dat veiligheid de nummer 1 zorg is voor eigenaren van huisdieren!

 

Het ontstaan van ZippyPaws

Het begon met JJ. De mede-oprichter van ZippyPaws, Jen, adopteerde in 2003 een schattige golden retriever pup. Als vriendelijke pup won JJ al snel de harten van iedereen die hij ontmoette. Enkele van zijn favoriete bezigheden zijn slapen met zijn poten in de lucht, rollen in het gras en spelen met piepende knuffels.

Als student bedrijfskunde aan de University of Southern California wilde Jen de 20 jaar productie-ervaring van haar familie in de huisdierenindustrie en haar sterke ontwerpachtergrond gebruiken om een ​​boetiekmerk van producten voor huisdieren te creëren.

 

ZippyPaws is opgericht in 2011 en sindsdien hebben we speelgoed gemaakt dat de beste kwaliteiten van JJ belichaamt: speels, kleurrijk en heel veel plezier!