WashBar

WashBar begon toen onze oprichter, Jules Smith, werd gevraagd om een ​​stuk zeep te maken om de hond van een vriend te helpen met huidallergieën. Toen Jules zich realiseerde wat een verschil die eerste zeep maakte voor Millie en haar eigenaar, onderzocht ze wie ze nog meer kon helpen. Ze vond heel veel producten gemaakt met vervelende chemicaliën en synthetische geuren en een gebrek aan echt natuurlijke producten voor honden en paarden. De behoefte was enorm, dus WashBar werd geboren.

 

Vanaf die dag is het bedrijf gegroeid. We zijn nu te vinden in winkels in heel Nieuw-Zeeland, Zweden, de Belenux en ook in een groeiende wereldmarkt.

 

Van een enkel stuk zeep heeft WashBar nu een reeks producten, allemaal onderzocht en ontwikkeld in eigen huis en vervaardigd in de nieuwste faciliteiten in Nieuw-Zeeland. Naast ons huidige assortiment, hebben we verschillende baanbrekende producten in ontwikkeling.

 

Zoals altijd blijft niets hetzelfde, en in 2018 ging het bedrijf officieel van eigenaar naar Andy en Lou Knight die, met de zegen van Jules, belast zijn met het naar een hoger niveau tillen van het bedrijf. Er zijn meer spannende tijden in petto voor dit kleine en gepassioneerde bedrijf!

 

“De sleutel tot alles is het simpel maar effectief houden – ingrediënten die al door de natuur zijn gemaakt en op een manier mengen die het beste werkt voor huisdieren.”WashBar