• Kwispelen gegarandeerd
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Natural Dog Company

Natural Dog Company doet zijn naam eer aan. Alleen biologische, veganistische en volledig natuurlijke ingrediënten worden in onze producten gebruikt. Onze ingrediënten zijn goed onderzocht en zorgvuldig geselecteerd op basis van hun diepe genezende en beschermende eigenschappen. De producten van Natural Dog Company worden wereldwijd aanbevolen door dierenartsen en zijn met trots handgemaakt in de Verenigde Staten.

 

De oprichtster van Natural Dog Company ontwikkelde vanaf zeer jonge leeftijd een diepe liefde voor dieren.

 

Later in haar leven leidden enkele onverwachte gezondheidsproblemen ertoe dat ze een volledig natuurlijke, gifvrije levensstijl aannam. Na die aanpassing van haar levensstijl besloot ze naar de universiteit te gaan om een ​​voedingsadviseur en meester-kruidkundige te worden. Ze nam alles wat ze van haar holistische genezingsreis had geleerd en begon praktijken en technieken toe te passen op de gezondheidszorg van haar eigen hond.

 

Uiteindelijk werd Natural Dog Company opgericht door haar twee passies van natuurlijke genezing en dieren te combineren. Ons team van hondenliefhebbers blijft de hoogste kwaliteit, 100% natuurlijke oplossingen produceren voor honden van elke leeftijd, grootte, ras en geslacht.