Lila Loves It

Onze hond, LILA, heeft ons niet alleen de naam van ons merk gegeven, maar ze inspireert ook onze gepassioneerde toewijding.

Lila's oren waren ontstoken en we wilden koste wat het kost vermijden cortisonzalven te gebruiken. Dat is hoe we het FIRST AID + Serum hebben ontwikkeld. Natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve medicijnen gemaakt voor mensen - biologisch ontmoet hightech. Het werkte: de jeuk was weg, het krabben stopte en de ontsteking nam af.

 

Omdat LILA graag in het veld speelde, bracht ze vaak onaangename geuren mee naar huis, dus hebben we ons merk uitgebreid en een verscheidenheid aan shampoos ontwikkeld. Voor haar geïrriteerde poten hebben we de LITTLE PAW CARE geïntroduceerd. Ten slotte hebben we een EHBO-lijn gemaakt. Wij bij LILA LOVES IT zijn overtuigd van de gecombineerde kracht van natuurwetenschappen en medicinale kennis in relatie tot natuurlijke producten. Hierdoor zijn zowel de verdraagbaarheid als de effectiviteit van onze producten van topklasse. We zijn sinds 2013 gevestigd in Munch en onderzoeken, ontwikkelen en produceren hoogwaardige dierverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle hondenrassen.en voedingssupplementen met natuurlijke en biologische ingrediënten.

De producten van Lila Loves It zijn gebaseerd op de gecombineerde kracht van natuurwetenschap en medicinale kennis. Hierdoor zijn zowel de tolerantie als de effectiviteit van de producten fantastisch. Lila Loves it is sinds 2013 actief in Munchen en onderzoekt en ontwikkelt er hoogwaardige verzorgingsproducten voor alle hondenrassen.

Huid- & vachtverzorging
Het gamma huid- en vachtverzorgingsproducten is veelal op basis van biologische Aloë vera en bestaat uit shampoo, conditioner en tal van andere producten.
Overige verzorging
Lila Loves it biedt ook oplossingen voor de vezorging van ogen, oren, tanden en pootjes. Daarnaast is er ook een kalmerende spray op basis van lavendel.