Fresco Dog Foods

Omdat onze honden deel uitmaken van ons gezin, weten we dat ze niets minder dan het beste verdienen. Maar in werkelijkheid hebben de meeste hondenvoeding en -snoepjes grote marketingbudgetten, maar van zeer slechte kwaliteit. Het meeste hondenvoer bestaat uit kleine ingrediënten, voornamelijk granen en beendermeel, verwerkt onder hoge temperaturen en drukken (extrusie).

 

Omdat de meeste van de oorspronkelijk aanwezige voedingsstoffen het toegepaste proces niet overleven, moet de voedingswaarde afkomstig zijn van kunstmatige vitamines en mineralen die na de extrusie op het product worden gesproeid. Ook zijn de meeste hondensnoepjes geëxtrudeerde traktaties.

 

En als ze adverteren met 'natuurlijk', komen ze meestal uit Azië met twijfelachtige, onbekende en vaak schadelijke ingrediënten die zijn geproduceerd onder slechte milieu- en arbeidsnormen. Eigenaar van Fresco Dog Foods en hondenliefhebber Reiner Hauf werkt al 20 jaar in de huisdierenbranche en is goed bekend met alle inzichten.

 

Hij realiseerde zich dat er behoefte was aan echt natuurlijk hondenvoer en -snoepjes op basis van het raw food-concept, vervaardigd in Duitsland maar tegen betaalbare prijzen om ze toegankelijk te maken voor alle hondenbezitters. Daarom heeft hij Fresco Dog Foods GmbH opgericht.

 

Tegenwoordig is hij er trots op een opwindende lijn hondenvoer en traktaties aan te bieden, allemaal gemaakt van een enkel of beperkt ingrediënt, 100% natuurlijk en even voedzaam als heerlijk. 100% tevredenheid gegarandeerd.