• Kwispelen gegarandeerd
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Frenchiestore

 

Het begon allemaal met een visie en onze liefde voor onze harige vriendjes. We leven en ademen ons merk elke dag. We delen dagelijks onze gedachten en foto's op sociale media. We delen ons advies en onze expertise op onze Frenchie Blog. Onze ontwerpen en visies zijn afkomstig van onze geliefde Franse Bulldog Bluenjy.

 

Hij is echt de meest unieke en geweldige hond die je ooit zult tegenkomen. Bluenjy is een dove Frenchie die speciale vaardigheden heeft ontwikkeld om zijn handicap te compenseren. Bluenjy lijdt aan BOAS. Tijdens de BOAS-operatie en hersteltijd hadden we moeite om een ​​tuigje te vinden dat bij zijn behoeften paste en waarvan we voelden dat het ons gemoedsrust gaf. Bluenjy heeft ons geïnspireerd om het Frenchiestore Health Harness te creëren.

 

Een tuigje dat een gezond geweten was en het emotionele en fysieke welzijn van onze hond ondersteunde. Onze Frenchie-kleding is altijd gemaakt met organische hypoallergene materialen omdat Franse Bulldogs allergieën en gevoeligheden hebben. Onze Frenchie Bluenjy verdient het beste en die van jou ook. Geef uw hond gezondheidsbewuste huisdierproducten die zijn gemaakt door een ethisch merk.

 

Dit merk is niet alleen geschikt voor Franse bulldogs, maar voor veel meer rassen, waaronder mopshonden, tekkels, (boston) terriers, Engelse bulldogs en nog veel meer rassen. Bij de tuigjes kun je de maten precies opmeten zodat je weet welk tuigje bij jouw hond past. Wat daarnaast een groot pluspunt is: de tuigjes zijn reversible. Dus ze zijn aan 2 kanten te dragen. 

 

Naast tuigjes zijn er ook halsbanden, riemen, poepzakjes en cooling bandana's.