• Kwispelen gegarandeerd
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Supplementen

Supplementen voor je hond

Multivitamines voor je hond, is dat raar? Nee zeker niet, ook zij kunnen wel een extra boost gebruiken.

 

Multivitamin
Vraag je je ooit af waarom we dagelijks vitamines slikken om onze gezondheid compleet te maken, maar toch doen onze honden dat niet? Ze rennen rond, worden vies, eten twijfelachtige materie en meer nog, ze kunnen natuurlijk een extra boost gebruiken!

Dit dagelijkse supplement is precies wat je hond nodig heeft om een ​​lang, gezond en evenwichtig leven te leiden. Onze graan-, soja- en maisvrije formule is gemaakt om uw hond te doseren met de ideale voedingsstoffen. Met elke dag een simpele, smakelijke traktatie, kun je de gezondheid van je  hond van snuit tot staart optimaliseren.

 

Hip & Joint Supplement
Heeft je oudere hond een boost nodig op het gebied van heup en gewrichten? Ben je op zoek naar een volledig natuurlijke preventieve traktatie voor uw opgroeiende pup?

Met een krachtige mix van ontstekingsremmende, gewrichtsondersteunende, actieve ingrediënten kun je pijn verlichten en verdere irritatie en frustraties voorkomen.

 

Skin & Coat Supplementen
Wist je dat de conditie van de huid en vacht van uw hond correleert met zijn algehele gezondheid? Dat betekent dat het tijd is om je hond van binnenuit te ondersteunen met een dagelijkse, smakelijke, huidversterkende kauwsnack.

Vermijdt grove, broze vacht, ruim droge, schilferige plekken op en verzacht irritatie met dit supplement.