• Kwispelen gegarandeerd
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • Voor 14 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Op pad met je hond

Gepubliceerd op 3 maart 2021 om 14:37

Vind jij het ook zo leuk om met je hond op pad te gaan? Je kunt natuurlijk wandelen of met de auto. Maar ook op die fiets!

Hondenbakfiets

Iedereen kent de hondenfietskar al wel, die je achter de fiets kan bevestigen. Maar ken jij ook al de hondenbakfiets? Ik zag hem laatst voor het eerst in het echt. Super, de hond kan heerlijk om zicht heen kijken.

Er zit een loopmat aan, zodat je niet hoeft te tillen. 

 

Voor deze bakfiets zijn er  anti-slip stickers verkrijgbaar voor op deze plank, zodat dit zelfs met natte pootjes geen probleem zal zijn. Daarnaast kun je de hond vastmaken aan 2 punten zodat hij veilig in de bak blijft zitten. De fietskar is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat of antislip mat. Daarom is het niet verrassend dat steeds meer mensen een bakfiets verkiezen boven een fietskar voor de hond. Voor meer informatie kijk dan op de site van Babboe

 

Vakantie of korte trip

Daarnaast zijn vakanties  of weekendjes weg met  je hond ook echt een aanrader. Bij de meeste parken mag je een of twee honden meenemen. Maar er zijn natuurlijk ook huisjes en vakanties speciaal voor honden. 

neem eens een kijkje op www.hondenopvakantie.nl  of http://www.dogsincluded.nl

 

Er zijn zelfs speciale rassenweekenden. Deze rasweekenden zijn razend populair en worden heel vroegtijdig al geboekt. (natuurlijk mag de rest van je roedel ook mee hoor...ook al zijn dat andere soort honden, als er maar minimaal 1 hond het soort hond is waarvoor het weekend wordt georganiseerd, of een kruising met dat desbetreffende soort hond). Kijk hiervoor op :https://www.vanmaanenvakantiehuizen.nl/nl/rasweekenden 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.