Levensechte knuffels- Cuddle Clones

Ben jij ook zo gek op je huisdier? Is hij of zij zo leuk dat je er nog wel 1 van wilt? Dat kan nu via Cuddle Clones. Van de week las ik een leuk artikel hierover en wil jullie dit zeker niet onthouden!

Lees meer »

Hoe werkt een omkeerbaar harnass

Het veelzijdige Health Harness ofwel hondentuigje van Frenchiestore met dubbele D-ring van Frenchiestore is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te draaien van print 1 naar print 2.  Hier zijn de eenvoudige 5 stappen om uw harnas/tuigje om te keren:

Lees meer »

Vlooien en Teken

In het voorjaar (meestal rond april) merk je dat de kans op vlooien en teken groter is. Het is echter zo dat vlooien en teken het hele jaar voorkomen omdat wij niet meer van die strenge winters hebben. Een teek duikt al op als het 7 graden is, vlooien doen het beter op zo’n 20 graden.  Hoe lekkerder het weer is, hoe fijner mensen en honden dit vinden. Maar ook vlooien. Want zij houden dus ook van deze temperaturen.

Lees meer »

Verzorging van de poten

Houd de nagels kort zodat ze net niet de grond raken bij het lopen. Wanneer u de nagels op de grond hoort tikken is het tijd om de nagels te (laten) knippen.

Lees meer »

Leishmaniasis door zandvlieg

Leishmaniasis is een ziekte die wordt veroorzaakt door een protozoaire parasiet die in veel delen van de wereld wordt aangetroffen bij honden en bepaalde knaagdieren, meestal op het platteland.

Lees meer »

Honden Wassen

Het is belangrijk om een goede hondenshampoo te gebruiken bij het wassen van je trouwe viervoeter. De ph waarde van de hond is namelijk 7,5 en de mens is namelijk 5,5. Des te meer naar de 0 des te zuurder het is. Het is van belang om met de juiste shampoo te wassen zodat de talglaag niet wordt aangetast. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid niet uitdroogt.

Lees meer »

Zippy Paws

Wie kent ze niet van Instagram? De fantastische producten van Zippy Paws! Honeden en baasjes zijn er gek op. Dit speelgoed ziet er geweldig uit, is zacht en honden kunnen er actief mee spelen.

Lees meer »